Om forskellen mellem generationer.

Vi lever i spændende tider. Vi har nu alt fra tv, binge-ser, smartphones og internettet til ikke kun at gøre vores liv lettere, men også forandring af verden. Og denne hurtige udvikling afspejles i, hvordan børn og deres forældre ser verden.

Jeg er 18 år gammel og har boet i Letland hele mit liv. For dem, der ikke ved, er Letland et lille land nær Rusland og tiltrådte EU i det tidlige 21. århundrede. Når man ser tilbage, var Letland og andre nabolande en del af Sovjetunionen og fik uafhængighed i 1992. Og disse to argumenter er ikke forgæves, fordi forskellen mellem dem er så stor. generationer i mit land.

Mine forældre, pårørende og andre mennesker på den tid er på en måde de typiske russiske mennesker, der tænker. De er åbne for fremmede og meget venlige med dem, de kan lide at diskutere ting, de ikke forstår, og de foretrækker at være venner med de samme mennesker. Og jeg dømmer dem ikke, jeg forstår, at de levede i et kommunistisk system, og på grund af den anden måde at uddanne sig, skal der være en forskel i forståelsen af ​​verden. Dette er absolut acceptabelt, ikke kun et par ting.

For det første bor vi ikke længere i Sovjetunionen. Vi bor i Europa, og mange mennesker i mit århundrede ser verden anderledes. Vi er mere tolerante, mere åbne og vigtigere, vi ved, hvordan man sorterer information, og vi stoler ikke på noget uden at kontrollere gennem mange kilder.

Den anden ting, der kommer fra den første, er, at der er en stor forskel i, hvordan vi reagerer på mange ting. Denne tolerance kan begynde med en lille snak om racisme og slutte med en stor debat om politik og mere.

Det er bare frustrerende. Ikke kun for mig, men for mange andre. Det er klart, at de ikke ønsker at lære mere, og hvis vi kan sige det, ser vi tydeligt, hvordan det udvikler sig. Vi ser, hvordan de ikke er klar til en moderne måde at tænke på, og de ønsker ikke at gøre noget ved det, fordi de altid tror, ​​de har sandheden.

Jeg tror, ​​det er tilfældet. Der er altid en misforståelse mellem mennesker i forskellige aldre. Naturligvis kan ideer som dette være frustrerende, men jeg prøver altid at vise nogle gode ting ved det. Mine forældre lærte mig mange gode ting, og det er ingen undtagelse. Så jeg gør mit bedste for at lære nye ting, forblive engageret i fremskridt og bare komme videre. Fordi handling er livet.

PS Dette var den første historie, jeg skrev på engelsk, så jeg undskylder for den fejl, du måtte finde. Du vil med glæde høre ethvert råd!